top of page

De vele voordelen van EPDM


Het is erg handig om een keer naar EPDM te kijken. EPDM is namelijk multifunctioneel, daar kun je zo veel mee doen. Ga eens naar de site van Interexpress en dan kun je dat zelf ontdekken. EPDM is een synthetisch rubber en daardoor is het geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Er zijn dan ook veel diverse sectoren die met dit materiaal werken. Het wordt voor allerlei doeleinden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • dakbedekking

  • hemelwaterafvoer

  • isolatieplaten

  • lijmen en kitten

En daarbij zijn er nog veel meer dingen waarbij met EPDM gewerkt wordt. Als je werkzaam bent in een creatieve sector, ben je misschien al bekend met EPDM. Maar ook zeker als je zelf je huis laat opknappen of verbouwen, is het handig om meer van EPDM te weten te komen. Waarom? Omdat dit materiaal toch een aantal voordelen kent waar veel klanten zeer content mee zullen zijn. Denk bijvoorbeeld ten eerste aan de prijs. Voor velen staat de kwaliteit voorop, en daar kun je bij EPDM zeker van op aan. Maar daarbij is het natuurlijk ook wel prettig als het niet een enorme som geld hoeft te kost. En EPDM is zeker niet duur, dat geldt helemaal als je het vergelijkt met andere materialen die dezelfde kwaliteit bieden. Daarbij is een ander heel groot pluspunt dat het lang mee gaat. Het is wel zo handig dat je hier lang mee kunt doen. Want het kan dan wel weinig geld kosten, maar als je het alweer heel snel moet vervangen, drukt het de kosten niet en ben je uiteindelijk alsnog veel geld kwijt. Maar daar hoef je met EPDM niet bang voor te zijn. Daarom is EPDM ook een mooie optie met het oog op duurzaamheid. Doordat het lang meegaat is het ook beter voor het milieu, dus dat is ook zeker het overwegen waard. Ten eerste veroudert het nauwelijks, wat natuurlijk een groot voordeel is. Maar daarnaast is het ook nog eens heel goed bestendig tegen UV. Er zijn dus redenen genoeg om eens met EPDM te gaan werken. Dus ook als je bepaalde werkzaamheden voor je huis uit handen geeft, kan het geen kwaad om eens te vragen of zij ook met EPDM werken. Vraag het na bij diverse bedrijven en kijk dan wie de beste deal te bieden heeft. Dan kun je daarmee in zee gaan voor het beste materiaal en het beste resultaat.

Ga voor dakbedekking van EPDM

Wist je al dat EPDM heel erg goed geschikt is voor dakbedekking? Dus ben je nog bezig met het bouwen van je huis of heeft het dak van het huis waar je nu in woont een flinke opknapbeurt nodig? Dan is het zeer verstandig om naar de site van Interexpress te gaan. Hier kun je natuurlijk de nodige info vinden over EPDM in het algemeen, maar natuurlijk ook wat het betekent als je dit materiaal kiest voor het bedekken van een dak. Inmiddels is EPDM in ieder geval een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld bitumen dakbedekking. Dus heb je een beperkt budget? Dan is dit sowieso een mooie oplossing. Maar wat ook een groot voordeel is, is dat je het zelf gemakkelijk kunt gebruiken en je dak ermee kunt bedekken. Dit drukt niet alleen de kosten, maar je hebt ook nog eens goed de controle over je eigen woning, want je weet dan in ieder geval zeker dat het goed gebeurt. Dus ben je een beetje handig? Dan is dit zeker het overwegen waard. Ook is er geen sprake van brandgevaar en het is erg belangrijk om dit gegeven mee te nemen in je beslissing. Veiligheid gaat natuurlijk voor alles, dus zorg ervoor dat dit bovenaan je prioriteitenlijst staat. En gelukkig kan dit materiaal daar een goede bijdrage aan leveren. Een dak met dit materiaal kan met gemak 50 jaar meegaan, dat is echt heel erg lang vergeleken met veel traditionele daken die momenteel op de huizen rusten. Veel mensen vinden dit niet alleen prettig omdat het minder geld kost, maar het is natuurlijk ook geen pretje om je dak of je huis weer te moeten laten verbouwen. Je zit dan toch met vreemden in en op je huis, het geeft onrust. Je maakt je zorgen of alles wel goed gebeurt. Daarom kan het ook niet genoeg worden gezegd hoe belangrijk het is dat je een goed bedrijf in de arm neemt voor dit soort zaken. En daarom ben je bij Interexpress aan het juiste adres.

Neem contact op met Interexpress

Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn essentiële onderdelen als het gaat om dit soort zaken. En dan zit je bij Interexpress zeker goed. Je kunt voor zo veel zaken terecht bij dit bedrijf, dus ga eerst eens kijken op de website. Hier kun je al veel onderwerpen aanklikken en hier zo meer over te weten komen. Denk aan de verschillende diensten. Maar ook kun je hier bijvoorbeeld mooie aanbiedingen vinden. Dus heb je het momenteel niet al te breed maar kun je de toepassing van EPDM wel goed gebruiken? Dan is het zeker goed om hier eens te kijken. Lees hier ook meer over dit materiaal in het algemeen. Wist je bijvoorbeeld dat het de afkorting is van Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer? Kijk bij de contactgegevens en neem gewoon eens contact op met de medewerkers, die kunnen je van alles en nog wat vertellen over de diensten, materiaal of service. Dan zal blijken dat de mogelijkheden oneindig zijn.


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • SoundCloud Long Shadow
bottom of page